roen +40 269 803 646 +40 269 803 606 Luni - Vineri 09:00 - 17:00 Mediaș, str. A Vlaicu, nr 41, 551041
Certificat
ISO 45001
Acreditat
RAR România
Numărul #1
în România
Contact

Despre noi

Automecanica Mediaș

Automecanica Mediaș

o companie romaneasca cu sediul in Medias, Romania este un brand bine cunoscut pe piata internationala auto, de semiremorci, remorci, suprastructuri, trailere si containere. Compania noastra se ocupa de activitati comerciale si de productie, lucrand in parteneriat sau in asociere cu marci Europene de top in domeniul auto. Impreuna cu partenerii sai, AUTOMECANICA a transferat cu succes cea mai recenta tehnologie si cunostinte tehnice spre Europa de Est, dezvoltand in Parcul Industrial un centru strategic pentru o gama larga de produse speciale.

Automecanica a fost infiintata in 1941 sub denumirea ASAM: Atelierele de Stat pentru Aeronautica Medias, castigand o vasta experienta in domeniul productiei si oferind servicii de intretinere a ansamblurilor de aeronave.

Atelierele Speciale Autocamioane Medias (A.S.A.M), companie din grupul Automecanica, este producator autorizat in:

Automecanica a fost infiintata in 1941 sub denumirea ASAM: Atelierele de Stat pentru Aeronautica Medias, castigand o vasta experienta in domeniul productiei si oferind servicii de intretinere a ansamblurilor de aeronave.

Produsele noastre ofera calitatea in cel mai mic detaliu respectand calitatea materialului si echipamentelor montate pe fiecare produs.

productia si repararea de cisterne transport lichide petroliere, combustibili auto si de aviatie (diverse capacitati), de cisterne transport lichide chimice, transport bitum fierbinte, lichide alimentare, apa industriala si apa potabila,

productia si repararea suprastructuri vidanje si semiremorci vidanje pentru reziduuri petroliere, reziduri periculoase (diverse capacitati)

productie stelaje pentru transport gaze tehnice, substante chimice, platforme pentru stelaje,

autorizat sa efectueze inspectii tehnice ADR (conform normelor ADR) autovehicule si vehicule transport produse periculoase

autorizat pentru montajul macaralelor pe autosaiu

Certificări

Automecanica Medias, este autorizata sa confectioneze semiremorci, remorci, cisterne ADR si sa monteze macarale cu brat pliabil.

Toate inspectiile ADR anuale si periodice, se pot efectua de echipa noastra specializata.

Echipa

Alexandru Stefanescu

Responsabil vânzări

Manuel Ungureanu

Piese de schimb macarale PM

Proiecte

MApN

Contract derulat pe parcursul a 4 ani.
Achizitie de remorci si semiremorci

Romgaz

Achzitie de semiremorci, automacarale, autovidanje si autospeciale transport azot

ROHR Spezialfahrzeuge

Productie de cisterne pentru combustibil

Lindner & Fischer Fahrzeugbau

Productie de cisterne din aluminiu

OMV Petrom

Echipare & modificare cisterne combustibil